27 Januari 2014

ICT Beheer 2.0 in Veenendaal

Hogeschool NOVI, ROC A12, Gemeente Veenendaal en Stichting ICT Valley starten dit jaar met 2-jarige hbo-opleiding in Veenendaal.

De wereld van de ICT is constant in beweging. Dit brengt ook veranderende eisen aan de scholingskwaliteiten van de mensen die werkzaam zijn in de ICT met zich mee. Als organisatie of bedrijf bent u altijd alert op het benutten van nieuwe zakelijke kansen. Tegelijk probeert u optredende bedreigingen zo goed mogelijk te pareren. Deze kansen en bedreigingen zijn steeds vaker gerelateerd aan ICT. De vraag is gepast hoe u, samen met uw medewerkers, in staat bent interessante mogelijkheden op te pakken en gevaren af te wenden

De nieuw op te starten 2-jarige HBO ICT-opleiding: ICT Beheer 2.0 in het pand van DETRON te Veenendaal gegeven en is met name bedoeld voor mensen die in de Food Valley Regio werken of willen gaan werken. Het betreft een gezamenlijk initiatief van de ROC A12, Gemeente Veenendaal en Hogeschool NOVI en wordt ondersteund door de Stichting ICT Valley. Zij bieden een actueel ingerichte, modulaire, opleiding op gebied van ICT- beheer.

Deze opleiding wordt op nader te bepalen werkdagen in 2014 gegeven.

Meer informatie vindt u hier.

Gerelateerde artikelen