26 September 2017

Hbo opleidingen van NOVI zijn opnieuw uitgeroepen tot Topopleidingen

Net als vorig jaar heeft de Keuzegids NOVI Hogeschool uitgeroepen tot beste opleider van Nederland op het gebied van hbo ICT. Daarom heeft NOVI ook dit jaar het kwaliteitszegel ‘Topopleiding’ gekregen.

De Keuzegids is de enige echt onafhankelijke consumentengids die de kwaliteit van opleidingen in Nederland beoordeelt en vergelijkt. Onze hbo-opleidingen ICT, Bedrijfskunde en Verkeer & Logistiek scoren volgens de Keuzegids alle drie een 8 en staan in de ranglijsten op de eerste plaats in hun categorie.

“Deze opleiding behoort tot de beste van het land en heeft daarom een kwaliteitszegel gekregen.” – Keuzegids 2018

Tevens behoort NOVI Hogeschool tot de top 5 beste kleinere Hogescholen van Nederland. Naar aanleiding hiervan heeft RTV Utrecht onze Manager Business Development Innovatie George Vlug geïnterviewd:

“De kracht van een kleinere hogeschool zit in een individuele benadering van studenten. Je kunt meedenken met organisaties. Het is zelden zo dat een vooraf bedacht curriculum perfect aansluit bij datgene wat een organisatie wil. Kleine scholen zijn sneller bereid én beter in staat om met zo’n organisatie mee te denken.” aldus George Vlug op RTV Utrecht.

Bron: RTVUtrecht.nl

Op rolletjes

Over onze Bedrijfskunde-opleiding schrijft de Keuzegids:

‘Het deeltijdprogramma van NOVI zit inhoudelijk strak in elkaar, en de studenten worden erg goed begeleid’

en over onze opleiding hbo ICT zeggen ze:

‘De studenten zijn inhoudelijk tevreden en ook de begeleiding loopt op rolletjes.’

Trots

We zijn er heel trots op dat NOVI opnieuw een top beoordeling heeft gekregen van de Keuzegids. Niet in de laatste plaats omdat we onszelf constant aan het ontwikkelen zijn, waardoor er veel uitdagingen zijn voor NOVI. Ook dit jaar doen wij ons best om de hoge kwaliteit van onze opleidingen te bewaken en zelfs verder te verbeteren. Op naar het zegel ‘Topopleiding 2019’!

Gerelateerde artikelen