E3 IS GESTOPT

De activiteiten van E3, zijn per 1 januari 2017 gestopt. Lopende studenten kunnen nog afstuderen.

E3 Studenten

Studenten die voor 25 april 2016 zijn gestart, kunnen hun bachelor t/m 31 augustus 2021 afronden bij Hogeschool E3.

Nieuwe Studenten

Studenten die een opleiding of cursus willen starten in Maastricht, kunnen deze volgen bij NOVI in Maastricht.

MEER INFO

E3 ICT

OPLEIDINGSCENTRUM E3 ICT

Opleidingscentrum E3 ICT B.V. heeft jarenlang IT-cursussen en -trainingen alsmede een hbo ICT-opleiding verzorgd in Zuid-Limburg.

De activiteiten van Opleidingscentrum E3 ICT, met uitzondering van de reeds gestarte hbo Informatica opleiding bij Hogeschool E3 (zie hieronder), zijn per 1 januari 2017 gestopt. Vanaf deze datum worden de IT-cursussen en -trainingen uitgevoerd door NOVI. Voor alle duidelijkheid, NOVI voert deze cursussen en trainingen zelfstandig uit. Het betreft hier geen overname van E3 door NOVI.

Voor nadere informatie neem contact op met Rob Snel, regiomanager van NOVI in Maastricht.

HOGESCHOOL E3

Na 25 april 2016 zijn er geen nieuwe studenten meer bij Hogeschool E3 ingeschreven. Studenten die voor 25 april 2016 zijn gestart,kunnen hun hbo Informatica-opleiding afronden bij Hogeschool E3 met als uiterste datum van afstuderen 31 augustus 2021.
Van de betreffende studenten wordt verwacht dat zij binnen redelijke termijn afstuderen, gerekend vanaf 25 april 2016, met inachtneming van de fase in hun opleiding waarin zij zich op die datum bevonden. Met de studenten zijn individuele afspraken gemaakt over de wijze en de voorwaarden van het afstuderen bij Hogeschool E3, conform artikel 5a.18 van de wet (WHW).

Voor nadere informatie neem contact op met Marcel Snel, coördinator van Hogeschool E3.

Rob Snel

Regiomanager van NOVI in Maastricht

Telefoon: 043-3638333   |   email: r.snel@novi.nl

Marcel Snel

Coördinator van Hogeschool E3

Telefoon: 06-51167865   |   email: marcel@e3.nl

NOVI MAASTRICHT

NOVI is bij uitstek een opleider waar je doelgericht kunt werken aan het realiseren van je ambities. Geen lange colleges over onderwerpen die je allang beheerst, maar precies dat doen wat ervoor zorgt dat je groeit als professional.

Veel organisaties en professionals vinden NOVI al jaren de beste keus. De belangrijkste reden hiervoor is dat NOVI de opleidingen afstemt op haar klanten. NOVI is ook dit jaar weer uitgeroepen tot de beste deeltijdopleider van Nederland.

Wil je meer weten over de hbo opleidingen en cursussen van NOVI in Maastricht, de mogelijkheid om een verkort traject te doen of de oplossingen die wij bieden voor organisaties? Neem dan vooral contact met ons op.

MEER WETEN? - BEL ONS: (030) 711 5615

Of neem contact met ons op via e-mail!