Maak leren het onderscheidend vermogen van je organisatie

De digitale revolutie verandert alles. Technologie en digitale transformatie hebben enorme impact op de bedrijfscultuur en nog meer op medewerkers.

Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw team gelijke tred houdt met deze revolutie? Steunt jouw organisatie de ontwikkeling van professionals? Is er een cultuur die continu leren aanmoedigt? Heeft jouw organisatie voldoende zicht op de aanwezige en benodigde competenties? Worden beslissingen om gaps in kennis en vaardigheden te dichten weloverwogen genomen?

94 procent van de medewerkers zegt langer bij een bedrijf te blijven wanneer er wordt geïnvesteerd in hun ontwikkeling. De uitdaging is de ontwikkeling van medewerkers in tempo en inhoud aan te laten sluiten op de disruptie om ons heen.

In deze ontbijtsessie bieden Novi en Quint twee good practices gericht op het versterken van het lerend vermogen in je organisatie en laat Symbol door de ogen van de directeur van audiologisch centrum Pento zien hoe belangrijk leiderschap daarin is. Beknopt en helder wordt uiteengezet wat succesfactoren zijn en voor welke valkuilen je beducht moet zijn. Tegelijkertijd is het doel om van elkaar te leren. In de kennissessies is daarom ruimte om met andere deelnemers ervaringen uit te wisselen en ideeën op te doen.

PROGRAMMA:

8.00 - 8.30 Ontvangst &
ontbijt
8:30 - 8.45 Welkom door Dragana
Mijatovic, Managing Partner, Quint
Lerend
vermogen en leiderschap
 
8.45 - 9.25  Inzicht in skill gaps:
certificering geeft onvoldoende inzicht in de skill gaps binnen de
organisatie. George Vlug, commercieel directeur, Novi
Coffee break  
9.45 - 10.30 Leiderschap in leer-
en verandertrajecten, Jeroen Taalman, directeur Pento
10.30 - 11.10 Maak leren het
onderscheidend vermogen van je organisatie. Mireille van Kol, Managing
Partner, Quint
11.10 - 11.30 Vragen &
afsluiting

Blijf op de hoogte van het
laatste nieuws en evenementen