EXECUTIVE MBA

NOVI Hogeschool biedt vanaf 1 februari 2016 de begeerde executive Master Business Administration aan. Deze opleiding loopt al sinds 1996 en heeft in die tijd enkele honderden alumni (afgestudeerden) opgeleverd. Als je de studie hebt afgerond, heb je niet alleen recht op de titel MBA, maar nog beter: je beschikt dan over de kennis en vaardigheden die je ondersteunen in jouw leidinggevende kwaliteiten.

Download Brochure

Kenmerken

Info

Blended Learning

Een studie van deze tijd op basis van moderne communicatie. Alle leerstof wordt in de vorm van e-learning aangeboden en coaching vindt plaats op afstand.

Geen reistijden meer. Studeren wanneer en waar het jou uitkomt. Zijn er dan helemaal geen klassikale bijeenkomsten meer? Jawel, per blok is er één groepsbijeenkomst in Utrecht. En verder zijn er allerlei interessante communities.

Kortom, een opleiding van deze tijd!

Kenmerken

 • DUUR
 • PUNTEN
 • PRIJS
 • START
 • LOCATIE
 • 2 jaar part time
 • 60 ECTS
 • € 14.500,- (vrijgesteld van btw)
 • Januari en september
 • Utrecht of incompany

GEÏNTERESSEERD?

Contact

Prof. Dr. Ir. Cees Buisman

Example of video of e-MBA (part of Innovation Water Management)

Cees Buisman received his PhD from Wageningen University, and became director of Technology and business development of Paques from 1990 until 2003. In 2003 he became founder and one of the main insiprators behind the top institute Wetsus.

He currently holds a position as executive board member at this European centre of excellence for sustainable water technology. He combines this with a part-time position as professor at Wageningen University in Biological Recovery Technology. His research focuses on sustainable (waste) water treatment.

Welke variant past bij jou?

We hebben verschillende varianten ontwikkeld voor verschillende sectoren. De e-learningmodules van deze varianten zijn hetzelfde; wat verschilt zijn de casuïstiek en de assignments. Dit maakt dat je in de klas zit met studenten die een vergelijkbare praktijksituatie hebben, zodat de vertaling naar de praktijk optimaal kan worden gemaakt. In alle gevallen gaat het om een studie die je ambitie voor het bekleden van een leidinggevende positie ondersteunt. De varianten die NOVI aanbiedt zijn:

 • IT-Management

  NOVI en IT zijn twee begrippen die al jaren samengaan. NOVI is er dan ook trots op dat deze eMBA-opleiding IT-management kan worden aangeboden.

  Moderne ontwikkelingen komen aan bod, zoals het onderwerp “Hoe analyseren we IT-problemen op topniveau?”. Het gaat dan om de relatie tussen strategy, business innovation, etc.

  Een ding is zeker: de inhoud van dit domein verandert continu en dan is het extra interessant om te zien welke verankeringen er zijn als het gaat om het management van IT.

 • Watermanagement

  De internationale watersector wordt geconfronteerd met enorme technische en maatschappelijke uitdagingen. Denk maar aan thema’s als waterschaarste, publiek-private integratie en vergrijzing van de bevolking. Maar ook termen als klimaatverandering en waardecreatie worden vaak gebruikt in relatie tot de watersector. Maar wat bedoelen we precies met deze onderwerpen? Welke oplossingen zijn beschikbaar en in ontwikkeling voor het tackelen van de uitdagingen? En welke kansen bieden ze eigenlijk?

  Een ding is zeker. Er is een grote behoefte aan goede en ambitieuze managers, ondernemers en specialisten in de internationale watersector. De uitdagingen voor deze nieuwe groep van getalenteerde mensen vraagt, meer dan ooit, voor een multidisciplinaire aanpak. Juist voor de collega’s die zich willen onderscheiden om deze uitdagingen op te pakken hebben we, in samenwerking met het European centre of excellence for sustainable water technology, Wetsus, de eMBA in watermanagement ontwikkeld.

GEÏNTERESSEERD?

Laat dan je e-mail adres achter en wij nemen spoedig contact met je op.